Ars longa, vita brevis

Paphnutius

Paphnutius

Egy képhez

2019. december 09. - Paphnutius

20191209_143051.jpg

 

A tél, a legtehetségesebb festő. Elég neki egy-két szín és élettel telíti meg palettáját. Ki tudná a fehér és fekete közti végtelen távolság minden egyes milliméterét színekkel kitölteni.

A szürke ezer színárnyalatban definiálja magát. A barna árnyalatai sem maradnak el ebben a burjánzó versengésben. A cikória kávé barnájától a szépia sok-sok testvérével külön univerzumot hoznak létre. Fekete talán csak egy van, de fakó és fényes változatai mind változatosságot adnak, a fehér pedig… hát az sokféle van én az alabástrom és elefántcsont fehéret kedvelem a legjobban.

A tükröződés a hullámzás pedig minden érzékelést összezavar, és arra késztet, hogy átgondoljunk mindent, ami a szemünk elé tárul!

 

2_2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://paphnutius.blog.hu/api/trackback/id/tr2415345268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása